För första gången på många år har jag gett ett nyårslöfte. I vanliga fall brukar det mest handla om att säga till mig själv och mina nära att vi ska göra så gott vi kan. Fortsätta ta vara på det vi har, försöka förstå våra egna misslyckanden och andras. Njuta så mycket det bara går av det fina, och försöka att förbättra det dåliga om så bara litegrann.

I år lovar jag att ge allt jag kan, för att driva She´ll Be We på ett sådant sätt att det gynnar våra syften och mål. Att agera, våga prova nya vägar, göra något jag aldrig gjort förut för att vi alla ska kunna dela något vi aldrig gjort förut. Det är inte så pretentiöst som det låter, det är helt enkelt en möjlighet för viktig för att bara låta vara. Du är ju här, vi jobbar ju redan tillsammans.

Jag kan inte lova dig perfektion. Några kommer att tycka att det blir för lite personligt här i bloggen, några att det behövs mer fakta. Någon kommer att vilja se fler frekventa insamlingar och initiativ från olika håll. Andra kommer att hålla med mig om att det är viktigt att vi behåller fokus och samsas regelbundet i fördjupade projekt med tydlig bakgrund, mål och uppföljning istället för en strid ström av behov. Vi kommer att justera längs vägen. Vi ska ju göra något nytt nu, visa världen och varandra att vi är kapabla att hålla ihop för hoppet, för ljuset, för solidariteten och en förbannat fin framtid för oss och våra barn och deras barn och alla andras. Med små individuella insatser ska vi skapa stora resultat för dem som behöver. Jag vet att vi kan. Du gör det redan möjligt genom att besöka den här sajten.

Med de orden önskar jag dig en God Ny Början. En del gillar att leva för dagen, jag tycker om att samtidigt ha sikte på imorgon. Där gömmer sig obegränsade möjligheter om vi bara kommer ihåg att kika efter dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s