2016 har världen alldeles för tidigt förlorat en lång rad rockikoner som lämnat sina arv i form av oförglömliga låtar. I det här forumet vill jag låta ord som visserligen inte är tonsatta, men ändå väcker glöden inifrån och ut, få en helt egen plats. Carrie Fisher och Debbie Reynolds – mor och dotter i sällskap in i döden. Budskapen ändå mer levande än någonsin. Tack för underhållning, tack för klokhet och galenskap och avtryck för framtiden.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s